FOTO VIDEO Un octogenar a lovit cu maşina două persoane aflate pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer octogenar a lovit cu maşina două femei chiar pe o trecere de pietoni. Şi-a dat seama că le-a izbit în plin abia când una dintre victime a fost aruncată pe capotă  şi s-a lovit cu capul de parbriz. Cealaltă persoană a rămas cu piciorul prins sub o roata a maşinii.

Accidentul a avut loc, aseară, în PIteşti, în zona Gării. Şoferul, de 81 de ani, are permisul valabil până în 2019, conduce de 30 de ani şi spune că nu a mai avut incidente de acest gen. Până aseară, când a dat peste două femei care traversau strada pe o trecere de lângă Gara din Piteşti.
”Eu nu mergeam cu viteză, erau două doamne, s-a oprit roata la piciorul ei”, spune şoferul.
Martorii susţin însă altă variant, că bărbatul nu a schiţat niciun gest şi a oprit abia după ce a intrat în plin în femeile aflate pe marcajul pietonal. ”Eu le-am văzut pe trecere şi dintr-o dată le-a lovit în plin. Pe o femeie a dat-o cu capul de parbriz şi pe alta a aruncat-o sub roată”, a povestit un martor.

La faţa locului au sosit două echipaje de la SMURD şi unul de la Poliţie. Şoferul a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase alcool. Soţia şoferului, care are 89 de ani şi se afla cu el în maşină pe bancheta din dreapta faţă, era atât de bulversată de eveniment, încât poliţiştilor le-a fost teamă să nu sufere vreun atac de panică. Femeile accidentate au fost transportate la spitalul Judeţean din Piteşti, unde au rămas internate pentru mai multe investigaţii medicale, deoarece  au mai multe fracturi, iar una dintre ele are şi traumatism cranian. Din cauza accidentului, traficul a fost perturbat pe durata ,ăsurătorilor effectuate de către poliţişti pentru a stabili cu certitudine dacă şoferul a frânat.

 

                        

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite