Filiala PSD Argeș a votat excluderea din partid a primarului orașului Mioveni, cercetat pentru fapte de corupție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a votat excluderea din cadrul partidului a primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, cercetat de DNA pentru fapte de corupție, scrie Agerpres.

Siglă DNA FOTO: Foto: Arhivă
Siglă DNA FOTO: Foto: Arhivă

"Întrunit în şedinţă extraordinară, Biroul Permanent Judeţean al PSD Argeş a decis astăzi, 04.10.2023, excluderea din partid a domnului Ion Georgescu, primar al oraşului Mioveni. PSD condamnă ferm şi se dezice de orice faptă în afara legii din partea membrilor săi. PSD rămâne consecvent principiilor sale de integritate şi va fi intransigent cu oricine le va încălca", este precizat într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă.

Ion Georgescu deţinea funcţia de prim-vicepreşedinte al PSD Argeş şi de preşedinte al PSD Mioveni. Primarul orașului Mioveni a fost dus miercuri la Serviciul Teritorial Pitești al DNA, pentru audieri.

Primarul este cercetat într-un dosar de trafic de influență, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit surselor, edilul a fost prins în flagrant, în urrma unui denunţ, în timp ce înapoia unei persoane, medic, suma de 10.000 de euro, bani primiţi de primar de la această persoană ca avans dintr-o sumă totală de 30.000 de euro ce ar fi fost pretinsă pentru a-i facilita angajarea pe un post de conducere la spitalul din Mioveni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite