Cum vor fi sancţionaţi protestatarii ridicaţi de jandarmi, care l-au aşteptat pe Dragnea la Topoloveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatarii au fost ţinuţi în sediul Poliţiei Topoloveni până la plecarea lui Liviu Dragnea din oraş FOTO: captură Rezistenţa TV
Protestatarii au fost ţinuţi în sediul Poliţiei Topoloveni până la plecarea lui Liviu Dragnea din oraş FOTO: captură Rezistenţa TV

Cei zece protestatari care l-au aşteptat vineri pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la Topoloveni vor fi sancţionaţi contravenţional. Aceştia au fost ridicaţi de către jandarmi şi ţinuţi aproape o oră şi jumătate la sediul Poliţiei din localitate, până când Liviu Dragnea a plecat de la Primăria Topoloveni.

Conform unui comunicat de presă al Jandarmeriei Argeş, „astăzi (vineri n.red.), în timpul desfăşurării unui eveniment organizat de Primăria oraşului Topoloveni la Casa de Cultură, zece persoane au organizat în apropiere o adunare publică nedeclarată, conform legii 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii şi luarea măsurilor legale”.

Actualul primar de la Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă (PSD) este cel mai longeviv şi mai bogat edil din Argeş. Acesta este primar la Topoloveni din 1989 şi are conform ultimei declaraţii de avere 24 de terenuri. 

Mai mulţi protestatari au fost ridicaţi de către jandarmi, la Topoloveni, în judeţul Argeş, şi duşi la Poliţie pentru a fi legitimaţi.

Protestatarii au fost ridicaţi de jandarmi şi duşi la sediul Poliţiei din oraş, unde au fost ţinuţi aproximativ o oră şi jumătate, perioadă în care liderul social-democrat s-a întâlnit cu primarii PSD din zonă. Traian Paparete, unul dintre protestatari, a dezvăluit pentru Adevărul detaliile reţinerii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite