Cristian Cioacă pierde procesele civile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai întâi a pierdut lupta pentru garsoniera Elodiei, iar acum riscă să piardă şi procesul privind apartamentul de pe strada Gloriei.

Cristian Cioacă a absentat, ieri, de la Judecătoria Braşov, unde trebuia să-şi apere interesele privind apartamentul de pe strada Gloriei, unde a locuit cu avocata Elodia Ghinescu, până la dispariţia acesteia.

Concret, avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, le cere judecătorilor să-i recunoască Elodiei dreptul de creaţă asupra imobilului, constând în valoarea de piaţă a apartamentului. „Acesta a fost cumpărat cu banii Elodiei, obţinuţi din vânzarea altui imobil, însă casa a fost trecută pe numele lui Cioacă. Elodia a plătit preţul apartamentului şi dacă i se va recunoaşte dreptul de creaţă asupra lui, atunci Cioacă ar trebui să-i dea curatorului, adică mamei Elodiei, suma de 80.000 de euro, cât am apreciat noi că este valoarea imobilului", a spus avocata Crina Radu. Pronunţarea în acest dosar va fi săptămâna viitoare.

Poliţistul Cristian Cioacă a pierdut recent un alt proces, în care s-a dezbătut un alt bun imobil al Elodiei, respectiv garsoniera unde aceasta îşi avea cabinetul.După dispariţia acesteia, Cristian Cioacă a închiriat imobilul unui braşovean, în contract fiindcă prevăzută şi promisiunea de vânzare-cumpărare în favoarea chiriaşului.

Familia Elodiei a cerut în instanţă anularea tuturor actelor întreprinse de Cioacă şi a câştigat. Poliţistul a pierdut astfel chiria de câteva sute de euro pe care o încasa lunar şi nu mai poate vinde garsoniera evaluată la 60.000 de euro.  Deşi a pierdut, poliţistul refuză să-i dea mamei Elodiei o copie după cheia de la garsonieră.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite