Copiii au întâlnire cu Spider Man la Euromall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adevăraţii fani ai personajului binecunoscut în întreaga lume vor putea pleca acasă, sâmbătă, cu un tricou desenat chiar de ei cu pânza Spider-Man sau pot alege să le fie desenate semnele lui Spider-Man pe chip, în cadrul şedinţelor de face-painting.

Spider-Man, unul dintre cei mai îndrăgiţi supereroi este vedeta evenimentului pe care Euromall Piteşti îl propune în acest weekend copiilor din Argeş.

Luaţi-vă copiii de mână şi veniţi sâmbătă, 21 iulie, începând cu ora 17, la Euromall, unde cei mici pot trăi atmosfera filmului „Uimitorul Spider-Man” în spaţiul de joacă special creat pentru ei.

Cei mici îşi pot demonstra talentul în zona de colorat, unde cele mai bune desene vor fi răsplătite cu premii. Micuţii vor avea, de asemenea, la dispoziţie şi zona de jocuri video, pentru a testa cele mai noi creaţii cu îndrăgitul erou şi pentru a-şi exersa mişcările cu tehnologia Xbox.

Adevăraţii fani ai personajului binecunoscut în întreaga lume vor putea pleca acasă cu un tricou desenat chiar de ei cu pânza Spider-Man sau pot alege să le fie desenate semnele lui Spider-Man pe chip, în cadrul şedinţelor de face-painting.

Primii 50 de copii care sosesc în spaţiul de distracţie special creat în Euromall vor primi o mască Spider-Man. Numeroase alte premii constând în jucării, DVD-uri, reviste, albume cu stikere şi rechizite vor fi oferite de sponsorii Hasbro, Egmond, Panini, Provideo şi Total Office celor prezenţi la întâlnirea de sâmbătă.

Evenimentul face parte din campania de promovare a francizei Spider-Man si a filmului „Uimitorul Spider-Man”, lansat pe marile ecrane în România pe 13 iulie. Intrarea în spaţiul de distracţie Spider-Man este liberă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite