Clădire cuprinsă de flăcări în Pitești. Un tânăr a fost preluat cu arsuri la nivelul corpului

0
Publicat:

Un incendiu a izbucnit vineri într-o clădire de pe strada Dumbravei din municipiul Pitești. Un bărbat 35 de ani a fost dus la spital cu arsuri la nivelul corpului.

„Intervin pompierii cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN și un echipaj SAJ. Din primele informații, incendiul se manifestă într-o încăpere, cu degajări mari de fum. Suprafața afectată este de aproximativ 50 mp”, a precizat, vineri după-amiază, ISU Argeș.

Incendiul s-a manifestat cu degajare mare de fum. O persoană a ajuns la spital.

Au fost afectați 50 de metri din clădire. FOTO. Captură video Arges Press
Au fost afectați 50 de metri din clădire. FOTO. Captură video Arges Press

„Un echipaj SAJ a preluat și transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu arsuri la nivelul corpului”, a mai precizat ISU Argeș.

Incendiul a fost stins la scurt timp, potrivit ArgesPress

Amintim că, la începutul acestei luni, un incendiu puternic a izbucnit la acoperişul unei clădiri din municipiul Piteşti în care funcţionează un restaurant. În momentul izbucnirii flăcărilor, în clădire se aflau aproximativ 50 de persoane, care s-au autoevacuat.

În ianuarie, un alt incendiu a izbucnit la un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, pe Splaiul Independenței nr 2. Potrivit ISU, 20 de persoane au fost evacuate dintr-o clădire cu două etaje. Flăcările afectează acoperișul clădirii. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite