Cel mai cunoscut fotograf din Argeş şi soţia sa au murit după ce au fost infectaţi cu SARS-CoV-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Jugănaru a fost un foarte apreciat fotograf timp de decenii FOTO: arhiva personală
Gheorghe Jugănaru a fost un foarte apreciat fotograf timp de decenii FOTO: arhiva personală

Gheorghe Jugănaru, cel mai cunoscut fotograf din judeţul Argeş, s-a stins din viaţă la finalul săptămânii trecute după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Drama este cu atât mai mare cu cât la mai puţin de 24 de ore după decesul lui Gheorghe Jugănaru a murit şi soţia sa Valeria, care la rândul său fusese infectată cu acelaşi virus.

Gheorghe Jugănaru avea 74 de ani şi în 1990 a deschis primul studio foto din Piteşti, remarcându-se prin profesionalismul şi talentul său. Gheorghe Jugănaru a fotografiat de-a lungul carierei sale numeroase personalităţi şi a fost un colaborator constant al Teatrului Alexandru Davila din Piteşti.

Apreciatul fotograf era internat la Piteşti în spital de mai multe zile, ca şi soţia sa, după ce fuseseră infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. Gheorghe Jugănaru s-a stins din viaţă pe 8 octombrie, iar Valeria, soţia sa, a murit în dimineaţa zilei de sâmbătă 9 octombrie. Cei doi nu aveau copii şi au fost înmormântaţi duminică 10 octombrie în satul Beuca din judeţul Teleorman.

„O inimă bună a încetat sã mai batã, un Suflet Mare, Blând si Generos, s-a ridicat la cer, lăsând în urmă lacrimi, durere, suferinţă şi un gol imens pentru totdeauna”, a scris Mioara Jugănaru, sora regretatului fotograf Gheorghe Jugănaru.

Vă mai recomandăm şi:

Dragoş Pătraru are COVID-19: „La cât de rău îmi e, nu cred că aş fi trecut prin boala asta fără vaccin“

Alexandru Rafila: „În perioada următoare este puţin probabil ca persoanele nevaccinate să nu contracteze Covid-19“

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite