Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal betonat, la Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, vineri seară, de către o persoană care a găsit un bărbat decedat. Cadavrul bărbatului în vârstă de 59 de ani a fost găsit într-un canal betonat din municipiul Pitești.

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal betonat, la Pitești
Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal betonat, la Pitești

„La locaţia indicată, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeşeni pentru scoaterea trupului neînsufleţit”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, potrivit Libertatea

Poliția a demarat cercetările pentru a stabili cum a survenit decesul bărbatului. Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești care în urma verificărilor au constatat că este vorba de un bărbat în vârstă de 59 de ani. Cauza decesului urmează să fie stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale. 

”Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză”, a mai precizat IPJ Argeș.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite