Biciclist în stare gravă după ce a fost acroşat de un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat de 55 de ani din comuna Bascov a fost la un pas să moară ieri după ce a fost acroşat de un tir. Victima a scăpat cu viaţă însă şi-a pierdut un ochi în urma accidentului.


Ion Radu, de 55 de ani din Bascov mergea ieri cu bicicleta pe marginea Drumului Naţional 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea. La un moment dat un tir a trecut pe lângă bărbat din direcţia de mers Vâlcea către Piteşti şi biciclistul s-a dezechilibrat, fiind acroşat de tir cu partea laterală dreapta.

Bărbatul a fost accidentat grav, căzând pe asfalt. În jurul său s-a format o baltă de sânge. Un martor a venit cu o lumânare să i-o aprindă la căpătâi, crezând că victima nu va scăpa cu viaţă, însă biciclistul i-a transmis să stingă lumânarea pentru că nu va muri în curând.

Bărbatul a fost trimis cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean, iar medicii de aici au fost nevoiţi să-i scoată un ochi, acesta fiind afectat în urma accidentului.

Şoferul tirului, Elefterie Sârbu, de 46 de ani din Oradea un se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a avut loc accidentul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite