Bărbat găsit mort la două zile după ce a dispărut de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucur Chingaru avea 64 de ani FOTO: IPJ Argeş
Bucur Chingaru avea 64 de ani FOTO: IPJ Argeş

Un bărbat de 64 de ani din Câmpulung Muscel a fost găsit mort de poliţişti duminică 4 aprilie, la două zile după ce plecase de acasă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabil exact cauza decesului bărbatului.

Sâmbătă 3 martie., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de vineri 2 aprilie, Bucur Chingaru, de 64 de ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung Muscel, fără a mai reveni la domiciliu.

Bărbatul a plecat de la domiciliu în dimineaţa de 2 aprilie, iar din investigaţii a rezultat că în după-amiaza silei de 2 aprilie acesta a fost văzut pe bicicletă, după ce a plecat de la un magazin.

Căutările au fost începute în dimineaţa zilei de duminică 4 aprilie. Din păcate, după câteva ore, bărbatul a fost găsit într-un lac de pe traseul spre locuinţă (lac neîmprejmuit, pe un câmp). În zilele următoare, după autopsie, se va stabili şi cauza decesului acestuia. Anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca bărbatul să se fi înecat.

Vă mai recomandăm şi:

Doi prieteni au murit într-un groaznic accident de motocicletă la Dolheşti, Suceava. Cum s-a produs tragedia

Nuntă cu zeci de invitaţi, întreruptă de poliţişti. Autorităţile s-au autosesizat când imagini de la petrecere au apărut pe reţelele sociale VIDEO

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite