26 de percheziţii la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi sustragere de produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine arhivă
Imagine arhivă

26 de percheziţii domiciliare au avut loc în această dimineaţă în judeţele Argeş şi Olt. Persoanele vizate sunt bănuite de furt din locuinţe şi sustragere de produse petroliere.

UPDATE: În urma descinderilor desfăşurate de 80 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, rutieră şi acţiuni speciale, din Argeş şi Olt au fost depistate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din infracţiuni, televizoare, generatoare, aparate de sudură, radio-casetofoane, 4 m.c. material lemnos şi trei arme.

Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de trei persoane, pentru săvârşirea unor infracţiuni de  executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare. Alte şapte dintre persoanele conduse pentru audieri sunt bănuite că în noaptea de 14 iulie ar fi săvârşit o infracţiune de tâlhărie pe raza comunei Merişani, judeţul Argeş, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale.
Tot cu această ocazie la domiciliul unui barbat de 29 ani, din comuna argeseana Bârla a fost identificată o armă neletală care avea elementele de identificare şterse şi pentru care persoana nu a putut prezenta documente legale, iar in cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Peste 80 de poliţişti de ordine publică, investigarea fraudelor, investigaţii criminale, rutieră şi acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie a judeţelor Argeş şi Olt au efectuat 26 de percheziţii în cele două judeţe. Sunt vizate 26 de persoane bănuite de furturi din locuinţe şi sustragere de produse petroliere. Persoanele suspectate vor fi aduse în cursul acestei zile pentru audieri la Poliţia Municipiului Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite