Sute de dascăli din Neamț află astăzi dacă au prins locuri de muncă stabile în învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rezultatele vor fi afișate la avizierul ISJ Neamț și la cele 18 centre de examen din județ
Rezultatele vor fi afișate la avizierul ISJ Neamț și la cele 18 centre de examen din județ

Marţi, 7 august, se afişează primele rezultate la examenul de titularizare susţinut pe 2 august de 550 de persoane din judeţul Neamț. Cei nemulțumiți de notele primite pot depune contestații până miercuri, 8 august, inclusiv.  

La proba scrisă a examenului de titularizare s-au înscris inițial 958 de dascăli, însă ceva mai mult de jumătate din aceștia mai au emoții pentru rezultate. Pe 2 august, s-au prezentat să susțină testarea în cele 18 centre din județ  659 de candidați, dar, pe parcursul examenului 108 au renunțat din motive personale sau după ce au invocat probleme de sănătate.

Din județul Neamț au fost trimise spre evaluare 551 de lucrări, care se vor corecta în 12 centre din țară, organizate de Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Rezultatele lucrărilor se vor anunța marți, 7 august, pe site-ul Ministerului Educației, la avizierul Inspectoratului Școlar și la centrele de examen din județ.

Contestatiile se pot depune pe 7 și 8 august, iar vineri, 10 august vor fi anunțate rezultatele finale.

În total, în Neamț sunt scoase la concurs 886 de posturi, din care numai 112 sunt titularizabile. Din cele 886 de catedre, 552 sunt incomplete, iar 334 sunt complete

Pentru a fi consideraţi„promovaţi", dascălii trebuie să obţină minimum nota 7 la examen.

Calendarul examenului de titularizare:

10 august - afișarea rezultatelor finale

13 august - repartizarea în ședință publică la nivelul centrului de concurs a candidaților care au obținut cel puțin 7 pentru angajare pe perioadă nedeterminată (pe posturi titularizabile)

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

16 august - repartizarea în ședință publică, la nivelul centrului de concurs a candidaților care au obținut cel puțin media 5 la concursul din august 2012 în vederea angajării pe perioadă determinată

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite