Român de 39 de ani, dispărut de zile bune în timp ce se întorcea din Italia cu autocarul! „Ar fi făcut o oprire pe drum. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo”

0
Publicat:

Constantin Ignat (zis Ciripelu) a plecat din Italia spre Târgu Neamț cu un autocar și a fost văzut pentru ultima dată la granița Italiei cu Slovenia, în urmă cu câteva zile.

Constantin Ignat, zis Ciripelu, este dat dispărut de familie FOTO: Facebook
Constantin Ignat, zis Ciripelu, este dat dispărut de familie FOTO: Facebook

Un bărbat de 39 de ani, din Târgu Neamț, este dat dispărut de familie de câteva zile. El a plecat din Italia cu autocarul, dar nu a mai ajuns acasă, fiind văzut ultima dată granița Italiei cu Slovenia.

„Ar fi făcut o oprire la un auto-grill și, la plecare, Ciripelu nu a urcat în autocar. Pe noi nu ne-a anunțat nimeni la momentul respectiv. Nu știm dacă cineva i-a făcut ceva acolo sau de ce a rămas, iar șoferii nu au anunțat autoritățile. Nu știm cu exactitate ce s-a întâmplat, sperăm doar să îl găsim teafăr și nevătămat”, a povestit o rudă pentru Ziar Târgu Neamț.

Semnalmentele bărbatului dispărut: Înălțime 1,65 cm, ochi albaștri, păr blond tuns scurt.

Ultima dată, persoana dispărută era îmbrăcată într-un trening negru marca Adidas și o geacă albastră.

Cine l-a văzut sau are informații despre unde s-ar putea afla este rugat să sune la numărul de telefon : 0040/747 325 721, transmit apropiații lui Constantin Ignat.

Piatra Neamţ


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri