Piatra Neamţ: Ghidul „Peru" aşteptat cu nerăbdare de pietreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piatra Neamţ: Sorin Gheţu vrea să-şi cumpere întreaga colecţie editată de "Adevărul" şi National Geographic
Piatra Neamţ: Sorin Gheţu vrea să-şi cumpere întreaga colecţie editată de "Adevărul" şi National Geographic

Deşi presa centrală a fost distribuită în oraş cu o întârziere de o oră şi jumătate, cei care vor să călătorească virtual în Peru au avut răbdare şi şi-au cumpărat ghidul distribuit gratuit astăzi împreună cu ziarul „Adevărul".

Pietrenii au îngheţat în faţa chioşcurilor de ziare mai bine de o oră în aşteptarea celui de-al doilea volum din colecţia „Adevărul" şi National Geographic. Distribuţia presei centrale în oraş a fost întârziată, însă clienţii fideli ai colecţiilor „Adevărul" nu au renunţat la dorinţa de a-şi cumpăra ghidul statului Peru distribuit gratuit îpreună cu ziarul. „De la 7.00 dimineaţa tot aştept şi e trecut de 8.15 acum. Am înţeles că a păţit ceva maşina care distribuie ziarele, dar că ajunge", a spus dezamăgită pietreanca Laura Costache.

Răbdătorii au fost mai mult decât fericiţi în momentul în care au văzut că aşteptarea a  fost benefică în cele din urmă. „Mi-am cumpărat şi primul ghid şi intenţionez să le iau pe toate. Eu călătoresc în fiecare concediu de 30 de ani încoace. Este foarte util şi vreau să am colecţia completă", a declarat Sorin Gheţu, instalator sanitar la Apa Serv.

Vineri, 26 martie, pietrenii vor avea ocazia de a călători virtual în Mexic datorită ghidului care va fi oferit împreună cu ziarul „Adevărul" la numai 12,99 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite