Peste 200 de polițiști mobilizați în Neamț pentru manifestările de Sfânta Maria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forțele de ordine vor avea misiuni de asigurare a ordinii publice la sărbătorile de la mănăstirile Bistrița, Văratic, și la hramul bisericii din comuna Cordun. 34 de polițiști vor urmări asigurarea fluenței traficului rutier și prevenirea evenimentelor.

În ajun și în ziua sărbătorii religioase vor acționa în județ polițiști din structuri de ordine publică, urban și rural, investigații criminale, și intervenții rapide.

Pe lângă manifestările religioase unde sunt așteptați pelerini la lăcașurile de cult, polițiștii vor supraveghea și desfășurarea zilei comunei Moldoveni, și sărbătoarea Zilei Marinei programată duminică, în portul Bicaz.

„Polițiști de ordine publică și jandarmi vor acționa în patrule mixte, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență, pentru prevenirea furturilor din autoturisme, buzunare și de animale", spune sucomisarul Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Pentru a petrece în liniște și fără evenimente Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, oamenii legii recomandă nemțenilor să-și asigure locuința și ferestrele când pleacă de la domiciliu, mai ales dacă locuiesc la etajele inferioare. De asemenea, nu trebuie lăsate la vedere în autoturisme bunuri de valoare, genți sau lucruri ce ar putea trezi interesul hoților.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite