O mașină cu trei pasageri a plonjat în canalul de aducțiune de la Stejaru, în Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii s-au strâns pe marginea podului să vadă mașina care a ajuns în canal
Oamenii s-au strâns pe marginea podului să vadă mașina care a ajuns în canal

Șoferul și fiul său au ieșit singuri din mașină, soția a fost salvată de un bărbat care a sărit în apă și a scos-o pe femeie înainte să se înece din cauza curenților puternici. Conducătorul auto era în depășire și a încercat să evite impactul cu o mașină care vira la stânga.

Evenimentul rutier a avut loc miercuri, la prânz, pe Drumul Național care leagă orașele Bicaz de Piatra Neamț. Șoferul unei mașini Fiat Doblo se deplasa spre municipiul reședință de județ, iar înainte de podul de la Stejaru, comuna Pângărați, s-a angajat în depășirea a două mașini, însă cea de-a doua a virat la stânga chiar în fața sa. În încercarea de a evita impactul, conducătorul auto a tras de volan, iar mașina a rupt un parapet din beton și ajuns în apele repezi ale canalului de aducțiune al Hidrocentrale Bistrița.

„Șoferul și fiul său de șapte ani au reușit să iasă repede din mașină. Ileana A., de 41 de ani, a ieșit și ea din mașină, dar a fost luată de curenții repezi. Dovedind  prezență de spirit, un martor care circula prin zonă a sărit în apă și a ajutat-o pe femeie să ajungă la mal, după care, acest erou anonim a plecat", a spus maiorul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Femeia și fiul ei au fost transportați de urgență la spitalul din Piatra Neamț, dar se află în afara oricărui pericol. La fața locului s-au deplasat o ambulanță și o autospecială SMURD care i-a preluat pe mama și pe copil. Șoferul a scăpat nevătămat.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite