O bătrână a fost păcălită de hoţi. I-au furat toţi banii din casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina politie

Trei persoane au fost găsite de poliţişti după ce au furat banii unei bătrâne de 80 de ani din Neamţ. Oamenii legii i-au găsit la timp pe hoţi.

Pe 16 februarie la ora 10.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Hangu au fost informaţi că trei persoane necunoscute au intrat în casa unei femei de 80 de ani din comuna Hangu, judeţul Neamţ. Aceştia au convins-o pe bătrână să cumpere materiale textile de 200 de lei. Hoţii au profitat de neatenţia femeii şi i-au furat ceilalţi bani pe care îi avea, 400 de lei. 

Poliţiştii de la secţia numărul 12 din Poiana Teiului, cei de la Postul de Poliţie Hangu şi Pipirig au găsit suspecţii într-o maşină înmatriculată în Bulgaria . P. Cristian, de 39 de ani, R. Georgeta, de 36 de ani şi V. Ecaterina, de 29 de ani sunt din comuna Moţca, judeţul Iaşi. Cei trei nu aveau acte pentru materialele textile pe care le vindeau. Asupra lor s-au găsit cei 600 de lei luaţi de la bătrână. Bărbatul a fost amendat cu 1500 de lei. Hoţii s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar banii au fost înapoiaţi femeii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite