Mamă şi fiu, morţi într-un accident provocat de o bătrână care a traversat ilegal. În tragedie a mai decedat un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi fiul său de 18 ani au murit, vineri, într-un teribil accident petrecut pe E 85, în apropierea oraşului Roman, din judeţul Neamţ, din cauza unei bătrâne de 80 de ani care a traversat neregulamentar. Mama şi fiul, din comuna Boteşti, mai aveau doar câţiva kilometri până acasă.

În groaznicul accident a murit şi un băcăuan, în vârstă de 39 de ani.

Tragedia s-a petrecut vineri, în jurul orei 12.00, când s-a solicitat ajutor la Ambulanţă şI la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, toate cele trei persoane fiind încarcerate. Din păcate, pentru cei doi şoferi implicaţi nu s-a mai putut face nimic, iar femeia, în vârstă de 38 de ani, a fost scoasă în viaţă din maşina făcută zob şi transportată la spital în stare gravă. Ea nu a mai putut fi însă salvată, în pofida eforturilor medicilor.

Cercetările au stabilit că accidentul a fost provocat de o octogenară, care a traversat strada prin loc nepermis şi pe care unul dintre şoferi ar fi încercat să o evite.

„A reieşit că, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe DN 2 - E 85, din direcţia Suceava - Roman, la o intersecţie din comuna Săbăoani ar fi virat stânga pentru a evita impactul cu o femeie, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani. În urma impactului, a rezultat decesul ambilor conducători auto şi rănirea unei femei de 38 de ani, pasageră în autoturismul tânărului“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Neamţ. 

Cadrele de la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman au încercat să o salveze pe mama tânărului de 18 ani, însă fără succes. I s-au făcut investigaţii la un computer tomomograf, pentru a se stabili gravitatea leziunilor craniene, dar eforturile au fost zadarnice. Femeia a intrat în stop cardio-respirator pe masa de radiologie şi nu a mai răspuns menevrelor de resuscitare, nici măcar celor cu şocuri electrice. 

Un alt accident cu trei victime, dar fără decese, s-a petrecut şi la Piatra Neamţ. Un autoturism condus de o femeie de 38 de ani, din oraş, a surprins şi accidentat trei copii care traversau regulamentar, pe la  trecerea pentru pietoni. 

Un băiat de 5 ani a suferit un atac de panică, iar unul de 3 ani şi o adolescentă de 17 au fost diagnosticaţi cu traumatisme la mâini şi picioare. Şoferiţa nu era băută şi este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite