Incendiu de proporţii în toiul nopţii, în Neamţ. O fabrică a fost mistuită în totalitate de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU Neamţ
FOTO ISU Neamţ

Un incendiu de mari proporţii a mistuit total o fabrică din apropierea municipiului Piatra Neamţ, pompierii luptându-se cu flăcările câteva ore.

Noaptea trecută, alarma la pompierii de la Inspectoratul

pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ a fost dată în jurul orei 01.35, când s-a anunţat că o fabrică din comuna Dumbrava Roşie, în imediata apropiere a municipiului Piatra Neamţ este înflăcări. 

Către locul indicat au plecat patru autospeciale de la ISU şi o

ambulanţă, forţelor profesioniste alăturându-se voluntarii de la serviciul din comună. La sosirea acestora, incendiul de mari proporţii cuprinsese mai multe construcţii din lemn, cu posibilitatea propagării la locuinţele din apropiere. 

Cinci ore au necesare pentru stingerea flăcărilor, dar fabrica cu obiect de activitate în industrializarea lemnului a fost distrusă în totalitate, astfel că pagubele sunt imense. „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric - conductor electric defect. Nu au fost victime“, a comunicat ISU „Petrodava“. 

Pompierii au mai transmis că a ars un atelier de producţie peleţi cu o suprafaţă de 160 de metri pătraţi, utilajele din interior (uscător peleţi, două maşini de prelucrare a lemnului, transportor rumeguş, sită electrică), documente şi o autoutilitară care era parcată în aproprierea clădirii. 

fokdv

Pagubele cauzate de incendiu suntimense FOTO ISU Neamţ

Flăcările au distrus şi o clădire de birouri cu suprafaţa de 100 de metri pătraţi, elemente de mobilier, accesorii de sonorizare şi lumini, o magazie de 480 de metri pătraţi cu bunurile depozitate în interiorul acesteia (scule electrice gospodăreşti, utilaje asamblare şi prelucrare lemn, aparate jocuri de noroc) şi aproximativ 30 de anvelope. 

Vă mai recomandăm să citiţi:

Salvamontiştii, zile grele din cauza unor teribilişti inconştienţi în şlapi. „Prea mulţi lipsiţi de educaţie“

Cazul sinistru al criminalului „evlavios” din Neamţ. Şi-a ucis şi îngropat fiica de 5 ani, apoi a făcut un altar la mormântul neştiut

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite