Împuşcat mortal în gât, în propria maşină. Ipoteze: crimă sau sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O anchetă a fost declanşată pentru stabilirea circunstanţelor în care s-a petrecut decesul FOTo Adevarul.ro
O anchetă a fost declanşată pentru stabilirea circunstanţelor în care s-a petrecut decesul FOTo Adevarul.ro

Un tânăr a fost descoperit fără suflare, împuşcat în gât, în propria maşină, care era parcată pe o stradă din Roman, primele ipoteze ale anchetei fiind sinucidere sau crimă

Cadrele Inspectoratului de Poliţie Neamţ efectuează cercetări în cazul unei morţi violente, un bărbat fiind descoperit decedat, în propria maşină, cu o rană profundă în zona gâtului. Leziunea fusese produsă prin împuşcare, anchetatorii fiind alertaţi în această seară. 

„În jurul orei 20:00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că un

bărbat se află decedat într-un autoturism, în municipiul Roman. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 30 de ani, din Roman, care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul gâtului“, a transmis subinspecor Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ. 

Cadavrul a fost observat într-un autoturism, care era parcat pe o stradă din oraşul de la malurile Moldovei şi Siretului, de un trecător, acesta alertând anchetatorii. La locul indicat a ajuns şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, dar cadrele medicale nu au put face altceva decât să constate decesul. 

Din primele date ale anchetei ar fi reşeşit că în maşina în

care era cadavrul era o armă letală, un pistol cu glonţ. 

„În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ se află la faţa locului în vederea efectuării cercetărilor de rigoare şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a

survenit decesul“, a mai comunicat Poliţia Neamţ. Cadavrul urma să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei ştiinţifice a decesului. 

Unele surse arătau că persoana găsită fără suflare ar fi fost angajatului unei firme care deţinea în municipiul Roman un magazun în care se comercializau şi are. În aceste condiţii, o ipoteză plauzibilă este cea a unui gest sinucigaş.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Cum au ajuns un pericol public simbolurile vechi de 150 de ani ale unui oraş. Bolile şi bătrâneţea le răpun

Urmăriţi prin pădure, în toiul nopţii, de poliţişti. De ce au ignorat somaţiile legale

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite