Hizo, misiune îndeplinită: Ceahlăul Piatra Neamţ bate pe CSMS Iaşi cu 1-0 şi mai stă un an în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul nemţenilor a anunţat după meciul câştigat luni, pe teren propriu, cu 1-0 în faţa ieşenilor, că renunţă să mai antreneze. Ultima partidă la care va sta pe bancă va fi Rapid-Ceahlăul, din ultima etapă a acestui sezon.

Golul lui Golubovici înscris pe finalul partidei cu CSMS Iaşi (min.84) a adus nemţenilor certitudinea participării şi în ediţia viitoare ediţii a Ligii I. Cu 34 de puncte, indiferent de rezultatele din ultima rundă, Ceahlăul şi-a asigurat prezenţa în sezonul viitor al primei ligi de fotbal. 

La conferinţa de presă ce a urmat partidei de la Piatra Neamţ, antrenorul gazdelor, Viorel Hizo, a anunţat că nu va încheia un contract cu gruparea de sub Pietricica.

„Am convenit cu domnul Gheorghe Ştefan să vin să îl ajut, am venit pentru dânsul efectiv, doar pentru aceste săptămâni, pentru aceste trei etape. Este o decizie pe care am luat-o de mult, mi-e suficient Aceasta e decizia acum, după acest meci, e o decizie luată cu familia mea”, a spus Hizo.

La meciul cu Rapid Bucureşti, programat joi, în Giuleşti, nemţenii nu se vor putea baza pe mai mulţi jucători care au acumulat cartonaşe galbene în meciul cu Iaşi, precum Dumitraş sau Golubovici, sau sunt accidentaţi (Stana, Moreno, Gheorghiu).

„Am peste 500 de meciuri în prima ligă, plus alte vreo 112 ca antrenor secund. Peste 600 de jocuri este suficient la ce se întâmplă în fotbalul nostru”, a încheiat Hizo.

Citeşte şi: Ceahlăul–Iaşi 1-0! Nemţenii vor juca în Liga 1 şi-n sezonul viitor, ieşenii merg în divizia secundă! Motivul ilar pentru care Cîrţu a refuzat să dea interviu

VIDEO şi rezumatul meciului Ceahlăul - CSMS Iaşi

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite