Chivu bucuros după tragerea la sorți: „Piatra Neamț m-a adoptat după ce m-am căsătorit cu Adelina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chivu Cristian
Chivu Cristian

Fostul căpitan al Naționalei spune că meciul Inter-FC Vaslui îi va oferi posibilitatea să joace pentru prima oară împotriva unei echipe românești în competițiile europene.

Cristi Chivu ar putea evolua în ambele manșe ale disputei Inter Milano - FC Vaslui stabilită după tragerea la sorți de la Nyon pentru califficarea în grupele Europa League.

Prima partidă este programată pe 23 august la Piatra Neamț, orașul din care provine soția lui Chivu, Adelina. Returul se va disputa la Milano, pe 30 august.

„Piatra Neamț e un oraș care m-a adoptat după căsătoria mea cu Adelina. Sper să pot să joc, măcar în meciul retur dacă nu se va putea în prima manșă. Oricum, este prima oară când voi juca împotriva unei echipe românești în competițiile europene. De ce îți e frică nu scapi", a comentat la sport.ro fostul căpitan al tricolorilor.

Calificarea în grupele Europa League pare compromisă pentru FC Vaslui încă înainte de dubla cu Internazionale. Tragerea la sorți ar putea consemna însă un nou succes de casă și de marketing pentru moldoveni după meciul cu turcii de la Fenerbahce disputat la Piatra Neamț cu stadionul arhiplin.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite