Ceahlăul testată de liderul la zi al Ligii I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două evoluții contradictorii în debutul campionatului, nemțenii dau piept vineri seară, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu. Cu cea mai perforată defensivă, elevii lui Enache trebuie să facă față celui mai eficient atac.  

Nemțenii merg la Târgu Jiu cu încredere după remiza obținută pe teren propriu (2-2) în fața campioanei CFR Cluj. Problemele din apărare sunt însă îngrijorătoare (7 goluri încasate) în perspectiva disputei cu elevii lui Grigoraș care au 8 reușite în meciurile cu U Cluj și Gaz Metan Mediaș.

„Cu toţii am remarcat stilul lui Petre Grigoraş, dar ceva mai greu este să-l blocăm, să anihilăm acest stil de joc. Probabil că va fi unul dintre cele mai grele meciuri de care vom avea parte în acest campionat", a spus înainte de meci antrenorul Costel Enache.

Nemțenii nu se vor putea baza în meciul cu Panduri pe serviciile mijlocașului Vlad Achim, încă nerecuperat după o accidentare. Tot din cauza problemelor medicale, nici Chitoșcă sau Sofroni nu vor putea fi utili formației din Piatra Neamț

Partida Pandurii-Ceahlăul va avea lov vineri, 3 august, de la ora 21.30.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite