Ceahlăul a găsit partener de amical în pauza competiţională. După meciul cu Botoşani, nemţenii vor juca la Tiraspol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pauza de campionat stabilită pe perioada jocurilor de baraj ale Naţionalei cu Grecia, Ceahlăul va disputa un meci amical cu FC Tiraspol.

Partida de verificare a jucătorilor de la Ceahlăul va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 15.00, la Tiraspol. Echipa locală, FC Tiraspol este pe locul 3 al clasamentului Diviziei Naţionale din Republica Moldova, la egalitate de puncte, 28, cu FC Coştuleni.

„Ne va menţine în ritmul de competiţie. Făcusem un alt program pentru perioada asta, dar dacă jucăm meciul de la Botoşani totul s-a schimbat“, a declarat antrenorul Vasile Miriută.

Conducerea grupării din Piatra Neamţ a căutat un partener de pregătire după ce oficialii fotbalului românesc au anunţat că programul campionatului va fi întrerupt pentru meciurile Naţionalei cu Grecia, de calificare la turneul final din Brazilia. 

Într-o primă fază s-a vorbit de o pauză mai mare, însă Liga a revenit şi a anunţat că jocurile etapei a XIV-a se vor disputa în acest weekend, cu excepţia meciului Steaua - „U” Cluj care a fost reprogramat.

În această rundă, Ceahlăul va juca sâmbătă, 9 noiembrie, în deplasare, cu FC Botoşani. Partida se anunţă aprig disputată între două echipe rivale din zona Moldovei care au avut o comportare onorabilă în acest tur de campionat.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite