Accident spectaculos în Cheile Bicazului. Trei persoane au trecut pe lângă moarte  FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
politie

Un spectaculos accident de circulaţie a avut loc la Bicaz Chei, trei persoane văzând moartea cu ochii, după o coliziune între două maşini

Un accident de circulaţie, care ar fi putut avea urmări foarte grave, s-a petrecut pe drumul naţional ce face legătura dintre Moldova şi Ardeal, la Bicaz Chei, două autoturisme tamponându-se. Se pare că o depăşire imprudentă a fost cauza incidentului rutier, unul care s-a soldat cu trei răniţi. 

Nedorita întâmplare a avut loc pe 2 iulie 2021, una dintre maşinile implicate părăsind carosabilul, a rupt un parapet de protecţie, dar a rămas suspendată deasupra albiei râului Bicaz, unul al cărui debit era crescut din cauza precipitaţiilorce nu mai contenesc de câteva zile în judeţul Neamţ. 

Incidentul petrecut în jurul orei 15.30 a fost sesizat la 112, la faţa locului plecând echipaje de la ambulanţă, pompiri şi poliţie. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, o femeie a fost preluată de un partcipant la trafic şi dusă la spital. Un tânăr în vârstă de 25 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar altul de 29 de ani a suferit mai multe răni la membre. Ambii au ajuns la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă. 

accidentcheineamt

O tamponare între două maşini s-a petrecut la Bicaz Chei FOTO ISU Neamţ

În noaptea de joi spre vineri a acestei săptămâni, un tânăr de 21 de ani, din Boghicea, care conducea o maşină pe DJ 207A, s-a răsturnat din cauza vitezei axcesive. Amicii lui, un băiat şi o fată de 20 de ani, au fost răniţi, ajungând la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările poliţiştilor au concluzionat că şoferul nu consumase alcool, dar este cercetat penal. 

Ieri seară, în jurul orei 21:20, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier pe Drumul European 85, în comuna Secuieni. Un autoturism părăsise partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un lan de porumb. În maşină se aflau patru persoane. Două dintre ele, femei de 28 şi 51 de ani, au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Roman.

Poliţia Neamţ a trasmis că, în timp ce un bărbat, de 55 de ani, din Cordun, conducea un autoturism pe  E85, a fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe un teren viran. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Ordine cavalereşti, ultimul asediu al cetăţii. Invitaţie la zilele unei fortăreţe medievale

Înfiorător! O fetiţă de trei ani, părăsită de mamă, a murit după ce unchiul a incendiat-o

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite