VIDEO Traian Băsescu, despre relaţia cu Vasile Blaga: „21 de ani cât am lucrat împreună nu se şterg pentru că ai o părere diferită în politică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc
Presedintele Traian Basescu si primarul Emil Boc

Preşedintele Traian Băsescu şi Emil Boc, fostul premier al României au participat la funeraliile lui Antim Blaga, tatăl lui Vasile Blaga, preşedintele PDL. Cei doi nu au stat până la finalul slujbei, ei plecând de la înmormântare când convoiul s-a îndreptat spre cimitir.

Preşedintele Traian Băsescu a ales să fie prezent la slujba de înmormântare a lui Antim Blaga, tatăl lui Vasile Blaga. El a ajuns în localitatea bihoreană Petrileni alături de Emil Boc, primarul Clujului

„Vasile a fost când au murit părinţii mei. Şi când a murit mama, şi când a murit tata. Ne ducem unii la alţii că aşa e viaţa. Chiar dacă avem păreri politice puţin diferite 21 de ani cât am lucrat împreună nu se şterg pentru că ai o părere diferită în politică. A fost impresionantă slujba şi emoţionantă”, a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Preşedintele Băsescu şi fostul premier Emil Boc au luat parte doar la slujba ce s-a ţinut în curtea casei de la Petrilei, cei doi nu au participat şi la ceremonia de la cimitir. Ei au pornit spre aeroportul din Oradea.

La slujba de înmormântare au participat peste 500 de persoane.

Prezenţa lui Traian Băsescu a fost una surprinzătoare, ştiut fiind faptul că relaţiile dintre el şi Vasile Blaga s-au răcit mult în ultima vreme.

Mai puteţi citi:

<a href="https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/presedintele-traian-basescu-si-emil-boc-prezenti-1513618.html">Preşedintele Traian Băsescu şi Emil Boc prezenţi la înmormântarea lui Antim Blaga, tatăl lui Vasile Blaga</a>

Oradea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite