Vampirii și vârcolacii vor umple cluburile și mall-urile din oraș, în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costumaţii inedite de Halloween
Costumaţii inedite de Halloween

Cluburile din centrul Oradei, dar și marile centre comerciale, se întrec în oferte pentru orădenii care vor să profite de Halloween pentru a se distra în stil american. Dacă tinerii sunt așteptați în cluburi în costume adaptate evenimentului, copiii sunt invitați la concursuri de sculptat în dovleci, de costume și măști. Află aici de unde îți poți închiria costumul care te va transforma în vedeta weekend-ului „de gro

Centrul comercial și de divertisment Lotus a pregătit un weekend plin, pentru cei care vor să sărbătorească în avans Halloween-ul. Astăzi, de la orele 18.00, în zona magazinului Hervis Sports va avea loc concursul „Planşa vrăjitorului", în cadrul căruia copiii vor desena în echipă scenarii de Halloween. Petrecăreții  cu buletin vor avea parte de o petrecere în același loc, câteva ore mai târziu. De la orele 22.00, Lotus Center organizează „Best Halloween Party", cu DJ locali, unde participanţii sunt aşteptaţi să se prezinte în costume cât mai trăznite. Programul „de groază" de la Lotus Center continuă sâmbătă, între orele 10.00 şi 13.00, când în zona magazinului Hervis se vor face picturi pe faţă şi pe mâini. Între orele 13.00 şi 16.00 micuții sunt așteptați la „atelierul magic", unde participanţii vor asambla un puzzle tematic.

Concursuri de dans

Sâmbătă, la etajul Lotus Center, între orele 13.00 şi 18.30, se va desfășura Festivalul Naţional de dans „Dance en Vogue", care se adresează tuturor cluburilor de dans din ţară. Concursul va aduce la Oradea 250 de tineri din 14 judeţe, care vor concura fie individual, fie pe echipe. Juriul este unul de specialitate format din patru profesori de coregrafie din Bihor, împreună cu Edi Stancu, celebrul coregraf al emisiunii „Dansez pentru tine". Duminică, de la orele 10.00 copiii sunt invitați la atelierele-concurs „Cel mai frumos dovleac" şi „Cele mai frumoase măşti".

Ferma animalelor

La centrul commercial Era Park, familiile sunt așteptate cu surprize „de toamnă". Începând de sâmbătă, copiii orădeni sunt invitați la „Ferma Animalelor", unde se vor putea juca gratuit cu oițe, iepurași și măgăruși din pluș. Cu ajutorul unor tractorașe, micuții vor putea transporta roadele toamnei în hambare. Mai mult, copiii vor putea călări șase căluți mecanici, care-i vor plimba prin fermă. La finalul zilei de distracție, micii agricultori vor primi câte o diplomă de „Fermier autorizat la Era Park". În plus, pe parcursul întregului weekend, între orele 15.00 și 18.00, copiii se vor putea bucura de face-painting cu modele de Halloween. La Oradea Shopping City, sâmbătă, între orele 11.00 şi 14.00 și  între orele 16.00 şi 20.00, micuţii sunt aşteptaţi de asemenea la face-painting, concursuri şi jocuri tematice, dar şi la un workshop de sculptat dovleci.  Programul continuă și duminică, între orele 13.00 şi 19.00, cu atelierele cu dovleci, face-painting şi trucuri de magie. Cele mai frumoase costume și cele mai frumoase sculpturi în dovlecei vor fi premiate de la orele 19.00.

Vampiri și vârcolaci în cluburi

 În centrul orașului, orădenii amatori de distracție vor avea din ce să aleagă. Sâmbătă, de la orele 22.00, la clubul „Yellow Submarine" vor avea parte de o petrecere cu ținută obligatorie. Clubul va fi decorat în concordanță cu evenimentul, spiritele petrecăreților urmând să fie încinse cu promoții la Jagermeister. La Columbus Café, domnișoarele sensibile trebuie să pășească foarte atent, fiindcă localul va fi împânzit cu „vampiri". Cei mai originali dintre urmașii contelui Dracula  vor fi premiați.

De unde ne luăm costumele

 Pentru a se metamorfoza în personaje înspăimântătoare, orădenii nu trebuie decât să meargă la Teatrul Regina Maria, unde vor găsi, cu siguranță, un costum pe măsură. „Cea mai mare trecere au avut-o până acum costumele de vrăjitoare, prințese și prinți, dar și de arlechini, pirați și vampiri", a spus Ioana Ștef, responsabil comunicare la Teatrul Regina Maria. Închirierea unui costum costă între 40 și 80 de lei, în funcție de complexitatea și starea acestuia. „Până la această oră am închiriat peste 40 de costume. Persoanele interesate se mai pot adresa teatrului până astăzi, la orele 17.00", a spus Ioana Ștef.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite