Un telefon furat dintr-un târg de Crăciun din Marea Britanie a fost reperat tocmai în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a rămas fără telefon în Târgul de Crăciun din Birmingham FOTO

O tânără din Marea Britanie care a rămas fără telefon într-un târg de Crăciun din Birmingham l-a reperat la o săptămână după păţanie, la 2400 de kilometri depărtare, tocmai în România.

Victima, care doreşte să-şi păstreze anonimatul, a început să-şi urmărească dispozitivul după ce acesta i-a fost furat în Târgul german de Crăciun din Birmingham, pe 12 decembrie.

La o săptămână după incident, aplicaţia Track My iPhone a informat-o că telefonul ei nu se mai afla în Marea Britanie, ci în România.

Atunci şi-a adus aminte că, înainte să descopere lipsa telefonului, două românce care vindeau trandafiri în târg l-au abordat pe prietenul ei, a povestit tânăra pentru CoventryLive.

„Una dintre ele a dispărut la un moment dat în spatele meu, cealaltă a venit foarte aproape insistând să cumpărăm un trandafir. La câteva minute după ce au plecat, am descoperit că telefonul mi-a dispărut din buzunar", a spus fata. 

O săptămână mai târziu, când aplicaţia de urmărire i-a arătat că telefonul ei a apărut în România şi-a dat seama că furtul a fost comis de cele două aşa-zise florărese, motiv pentru care a şi decis să-şi povestească păţania. 

„Oamenii care comit astfel de fapte, nu îşi dau seama cât de mult stres le provoacă altora. Le-aş spune celor care participă la târguri şi pieţe, să fie mai atenţi, să nu-şi lase telefoane, portofele sau alte bunuri în buzunar", a explicat ea. 

Prinşi într-o singură zi

În noiembrie, un britanic a dat de urma motocicletei care i-a fost furată din garaj în urmă cu mai bine de un an, tot în România. Kelston Chorley a reclamat furtul la poliţie însă a început şi propria investigaţie după ce vehiculul său a apărut ca fiind scos la vânzare în localitatea Matca, judeţul Galaţi. 

Kelston Chorley a rămas fără motocicleta sa AJP PR7 când i-a fost spart garajul, în iulie 2020. Ulterior, bărbatul a aflat cu ajutorul membrilor unui forum de pe Facebook că motocicleta lui e scoasă la vânzare în România, informează Motorcycle News.

Britanicul s-a urcat în avion şi a venit în România unde s-a dus direct la poliţiştii din Matca, prezentându-le reclamaţia depusă la autorităţile britanice dar şi dovada că vehiculul se află pe un site de vânzări în România.

Poliţiştii au ridicat motocicleta, care s-a dovedit a fi cea sustrasă din Anglia, şi au înapoiat-o proprietarului.  

Vă recomandăm şi: 

Noapte la muzeu: Un italian beat a fost prins în timp ce încerca să intre în Muzeul „Colecţiilor de Artă” din Bucureşti în noaptea de Revelion

Poliţist agresor, trimis în judecată. A lovit cu bastonul un adolescent pentru că i-ar fi răspuns obraznic

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite