Tragedie în lanţ în familia tânărului decapitat de tren: fratele lui s-a sinucis în urmă cu doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adolescentul care a murit după ce şi-a pus capul pe linia ferată, pe un pod din Oradea, era fratele unuia dintre cei doi adolescenţi care s-au aruncat, în urmă cu doi ani, de pe acoperişul unui bloc cu 10 etaje.

În vârstă de 16 ani, orădeanul Raul Popuş a murit după ce a fost decapitat de trenul Oradea-Cluj, joi spre vineri noaptea, în jurul orei 03.00.

Mecanicul a observat intenţia adolescentului, care şi-ar fi pus capul pur şi simplu pe şinele de cale ferată, dar nu a mai putut face nimic. El a alertat autorităţile, apelând numărul de urgenţe 112. La faţa locului a sosit un echipaj medical de urgenţă, care însă nu a putut decât să constate decesul tânărului. De asemenea, acolo au ajuns şi poliţiştii.

Tânărul nu a lăsat un bilet de adio, anchetatorii urmând să stabilească ce l-a determinat să recurgă la acest gest. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor în vederea efecutării necropsiei.
Şocant este faptul că Raul Popuş, fratele lui Rafael Popuş, unul dintre cei doi adolescenţi care s-au aruncat, în urmă cu doi ani, de pe acoperişul unui bloc cu zece etaje din Oradea.

În 2015, Rafael Popuş, în vârstă de 15 ani şi prietenul său, Iosif Bocioc, în vârstă de 17 ani, s-au sinucis aruncându-se de pe acoperişul unui bloc de pe strada Sovata din Oradea. Pe acoperişul clădirii au fost găsite atunci mai multe dopuri de la sticle de vin dar şi dovezi că băieţii consumaseră substanţe cu effect halucinogen. 

Cei doi tineri liceeni şi-au luat avânt şi s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc cu zece etaje după ce au fumat câte o ultimă ţigară. Impactul a fost atât de violent încât, în cădere, corpul unui tânăr a îndoit oţelul din suportul de biciclete.  Tragicul eveniment a avut loc seara şi a fost anunţat la 112 de către un orădean care a auzit bufnitura în momentul în care încerca să-şi parcheze maşina.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite