Riscă să fie trimis în judecată, fiindcă și-a înșelat partenerii cu peste 150.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un administrator de firmă din Marghita este suspectat că a prejudiciat o societate comercială cu peste 150.000 lei, prin înşelăciune cu instrumente de plată fără acoperire. Doar o treime din prejudiciu a fost recuperat.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor au finalizat cercetările faţă de P.S., de 32 de ani, din Marghita, pentru înşelăciune. „În urma cercetărilor efectuate în cauză, anchetatorii îl acuză pe acesta că, în cursul lunii februarie 2011, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale cu sediul în Marghita, i-a indus şi menţinut în eroare pe reprezentanţii unei alte firme bihorene cu care a încheiat şi derulat un contract de vânzare - cumpărare de produse petroliere. Cel în cauză e acuzat că, pentru plata produselor livrate a completat în fals un ordin de plată pentru suma de 67.000 lei, drept confirmare a angajamentului de plată, iar ulterior, a emis în alb şi o filă CEC  pentru o sumă de peste 84.860 lei, în favoarea aceleeaşi societăţi, care, odată completată şi introdusă spre decontare a fost refuzată la plată din cauza lipsei totale de disponibil în contul bancar", a spus Alina Dinu, purtător de cuvânt la IPJ Bihor.

Prejudiciu parțial recuperat

Prejudiciul total provocat astfel este de peste 151.000 lei, din care poliţiştii bihoreni au recuperat 50.000 lei. Poliţiştii de investigare a fraudelor bihoreni au finalizat cercetările în cauză şi au înaintat dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de trimitere în judecată a suspectului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite