Procurorul Ciprian Man se întoarce la DNA Oradea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegat în urmă cu şase luni Structura Centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurorul Ciprian Man se întoarce la DNA Oradea.

La sfârşitul lunii martie a acestui an, prin ordin al procurorului Laura Codruţa Kovesi, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, s-a dispus delegare în interes de serviciu, pe o perioadă de şase luni, a procurorului orădean Ciprian Man, în cadrul Secţiei 1 de Combatere a Corupţiei-Serviciul de Combatere a Corupţiei la Nivel Înalt din cadrul DNA.

Mandatul procurorului Man a expirat, astfel că el se întoarce la DNA Oradea, alături de ofiţerul Marius Ile, delegat şi el pentru aceeaşi perioadă la Structura Centrală. Revenirea celor doi are loc de luni, 17 octombrie. 

Procurorul Ciprian Man a îndeplinit, în perioada august 2006 - decembrie 2010, funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş. Din 1 decembrie 2010 a început să-şi desfăşoare activitatea ca procuror la DNA Oradea, fiind procuror şef din 17 decembrie 2014 pânâ în 31 februarie 2017.

De numele lui se leagă dosare grele cum ar fi cel al judecătorului Mircea Puşcaş, condamnat la închisoare, al comisarului Ioan Brîndaş, aflat şi el în spatele gratiilor, al fostului prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile Popa, dar şi dosarul fostului şef al IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, dosar în care a mai fost trimis în judecată, printre alţii, şi judecătorul Ovidiu Galea.

La şefia DNA Oradea a rămas procurorul Adrian Muntean, fiind delegat pentru şase luni, până la sfârşitul lunii martie 2018. Procurorul Muntean conduce Serviciul Teritorial Oradea al DNA  de la sfârşitul lunii martie a acestui an, odată cu plecarea lui Man la Bucureşti.


 

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite