Peste 300 de ofițeri și subofițeri vor fi avansați în grad, joi, de Ziua Poliției Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

272 de agenţi şi 41 de ofiţeri ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor vor fi avansaţi de Ziua Poliţiei Române. Printre aceștia se numără adjunctul Poliției Oradea și șeful Poliției Beiuș.

Cei peste 300 de polițiști vor fi avansați în grad, joi începând cu ora 09.00 când este programată și ședința festivă. "Printre poliţiştii avansaţi la termen se numără comisar şef de poliţie Alexandru Roxin, şeful Poliţiei Municipiului Salonta, comisar şef de poliţie Nicolae Hălmăjan, ofiţer în cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, comisar de poliţie Ioana Indrieş, coordonatorul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, comisar Tiberiu Bochiş, şef Birou de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea, comisar de poliţie Silviu Iova, ofiţer în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, subcomisar de poliţie Ciprian Bodea, ofiţer în cadrul Serviciului Criminalistic, inspector principal de poliţie Mihaela Pop, ofiţer de relaţii internaţionale în cadrul Serviciului Cabinet al I.P.J. Bihor", a spus inspectorul principal Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliției Bihor.

Ziua Porților Deschise

Între orele 11.00-14.00, orădenii sunt invitaţi la un eveniment dedicat exclusiv publicului. "Vor fi prezentate activităţile pe care le desfăşoară, zi de zi, poliţiştii, dar şi dotările de care aceştia dispun în executarea misiunilor, pe ateliere de lucru. Evenimentul va fi organizat în aer liber, în curtea sediului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, din Parcul Traian", a adăugat Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite