O profesoară din Sânicolaul Român a fost ucisă de propria fiică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

O profesoară pensioanară a fost găsită moară de soţul ei. Procurorii  Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele decesului femeii. Fiica acesteia este principalul suspect al crimei.

Elena Mera, în vârstă de 62 de ani, din Sânicolaul Român, a fost găsită moartă de soţul ei. În primă fază acesta a crezut că femeia era leşinată aşa că a sunat de urgenţă la numărul 112. Din păcate echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut decât să constate decesul şi să anunţe poliţiştii Secţiei Rurale Salonta. În urma verificărilor, oamenii legii  au descoperit urme de ştrangulare pe gâtul victimei, motiv pentru care au sesizat  procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, iar în urma neceropsiei medicii legişti au stabilit că moarte femeii a fost violentă.

 "Moartea victimei a survenit prin asfixiere mecanică. Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care aceasta a fost omorâtă ", a spus procurorul Vasile Popa. purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Cei doi soţi au o fiică în vârstă de 34 de ani care este principalul suspect al crimei. Aceasta este bolnavă, ea fiind diagnosticată cu schizofrenie paranoidă, Potrivit procurorului de caz, Alin Leucea,  fiica  a dormit în noaptea de joi spre vineri cu mama sa în pat şi a sugrumat-o în somn. "Suspecta a avut periodic manifestări de violenţă şi a fost internată de mai multe  ori la Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie Oradea, de fiecare dată pentru că a atacat-o pe mama sa", a precizat procurorul  Leucea.

Suspecta se află internată acum la acelaşi spital urmând să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite