O fetiță de 6 ani a fost violată de tatăl vitreg. Mama victimei, gravidă cu alt optulea copil, i-a spus să rabde

0
Publicat:

De teama că vor rămâne pe drumuri, mama copilei abuzate de tatăl vitreg i-a cerut propriului copil să rabde supliciul la care era supusă.

Copila a fost abuzată de tatăl vitreg Arhivă Adevărul
Copila a fost abuzată de tatăl vitreg Arhivă Adevărul

O fetiță de numai 6 ani din Bihor a fost victima tatălui vitreg. În decurs de numai câteva zile, bărbatul ar fi abuzat-o sexual de două ori și, deși știa, mama copilei i-ar fi spus acesteia să tacă și să rabde, scrie Bihoreanul.

Copila locuia cu mama și cei 6 frați în casa concubinului - un bărbat de 45 de ani din Cociuba Mare, județul Bihor. Prima agresiune sexuală a avut loc în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2023, în locuința lor. Câteva zile mai târziu, bărbatul a profitat din nou de copila de 6 ani, de data aceasta pe un câmp din localitate.

Deși fetița i-ar fi spus mamei ei despre coșmarul prin care trece, femeia, care era gravidă atunci cu cel de-al optulea copil, a rugat-o să tacă și să rabde, de teama că ar putea ajunge în stradă cu tot cu copii.

Fetița i s-a plâns bunicii, care a mers imediat la Poliție și a povestit totul.

Bunica fetiței a fost cea care a anunțat poliția, iar bărbatul a fost reținut pe loc. Luni, la 4 luni de la trimiterea lui în judecată, agresorul a fost condamnat la 8 ani de închisoare, scrie eBihoreanul. Decizia nu este, însă, definitivă.

Deşi anchetatorii au cerut ca micuţa să primească daune morale de 2 milioane lei din partea agresorului, instanţa a redus suma la 60.000 lei, pentru recuperarea căreia s-au instituit măsuri asiguratorii asupra proprietăţilor deţinute de bărbat.

Pentru că este considerată complice, și mama copilei este cercetată penal de procurori. Până la finalizarea anchetei, cei 7 copii au fost internați într-un centru pentru copii abuzați din Bihor.  

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite