Mega Image deschide un nou magazin în Oradea şi se integrează în stilul de viaţă al localnicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mega Image a anunţat deschiderea unui nou magazin în Oradea, al doilea din cele trei pe care localnicii le vor avea la dispoziţie până la finalul acestui an. Noul Mega din Oradea are şi o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, unde sunt produse alimentare, de îngrijire şi pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viaţă sănătos.

Noul magazin Mega Image este situat în Piaţa Ioşia, pe strada Alexandru Cazaban nr. 69, şi are o suprafaţă totală de peste 1100 mp. 

Noul supermarket Mega Image Piaţa Ioşia completează experienţa la cumpărături pentru localnici cu produsele marcă proprie pe care le-au descoperit deja în primul magazin, Delhaize, Gusturi Româneşti, Mega Apetit, Bun de tot şi 365 Essential, alimentare, pentru casă şi de îngrijire, produse româneşti şi internaţionale de renume. 

Fructele şi legumele proaspete, de sezon, sunt de la producătorii români care fac parte din programul Gusturi româneşti de la gospodari, unic pe piaţa de retail prin implicarea Mega Image în tot procesul de cultivare şi recoltare, cu un inginer agronom dedicat care verifică pas cu pas producţia. 

Specific pentru Oradea, Mega Image continuă parteneriatele cu producătorii locali pentru diferite categorii de produse precum panificaţie (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificaţie Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), delicii din carne (Szekely Falat, Andromi), bere (CsikiSor). 

În plus, noul magazin are şi o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care include o gamă variată de produse alimentare, de îngrijire şi pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viaţă sănătos. 

Mega Image

“Deşi este un an cu mult mai multe provocări, cu un context diferit care ne face să fim mult mai agili şi responsabili, ne-am adaptat şi continuăm planul de expansiune în teritorii noi din ţară. Noul magazin Mega Image Piaţa Ioşia este amplasat într-o zonă foarte cunoscută şi de tradiţie a oraşului şi vine aproape de comunităţi oferind clienţilor orădeni tot ce au nevoie în apropierea casei. Piaţa din Oradea este importantă pentru noi şi pregătim deja cel de-al treilea magazin care va fi deschis în acest an,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

În acelaşi timp, clienţii vor avea oferte personalizate şi reduceri la produsele preferate prin cardul CONNECT. 

Programul magazinului este de luni până sâmbătă în intervalul orar 07:00 – 23:00, iar duminica între 08:00 – 22:00.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expansiune include un al treilea magazin care va fi deschis în Oradea. Mai multe informaţii vor fi comunicate în momentul deschiderii. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite