Ioan Mang, preşedintele PSD Bihor, se pregăteşte să părăsească postul de vicepreşedinte al CJ Bihor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După schimbarea viceprimarului Ovidiu Mureşan, un alt social-democrat urmează să fie schimbat. Este vorba despre preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a cărui „debarcare“ este programată pentru vineri.

Într-o conferinţă de presă, Mang a afirmat că nu există motive reale pentru schimbarea sa din funcţia de la CJ, care urmează a fi discutată în şedinţa de vineri, ci numai dorinţa PNL de a avea toată puterea.

“Înlocuirea este un lucru care nu vine în sprijinul Bihorului şi al locuitorilor. Nu văd cum poate realiza Consiliul Judeţean, nu că fără mine, ci fără sprijin guvernamental, o serie de obiective. Mai mult, nu există motive reale pentru această schimbare şi practic, singurul ţel, aşa cum se întâmplă şi la nivel central, este dorinţa de a face schimbare şi de a avea PNL toată puterea. Nu există un alt motiv. Nu există motive cum că s-au blocat lucrări, că nu am ajutat la luarea deciziile, că nu mi-am făcut sarcinilor. Veţi auzi mai multe vineri, la şedinţa de consiliu. Pot să vă spun atât că nu voi fi schimbat”, a afirmat Ioan Mang.

Primul schimbat a fost viceprimarul Ovidiu Mureşan, locul său fiind luat de consilierul UDMR Huszar Istvan, fostul viceprimar acceptând o funcţie de director comercial la Compania de Apă, oferită de conducerea liberală a Primăriei Oradea. Mureşan a demisionat şi din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Oradea.

Întrebat dacă pe modelul viceprimarului Ovidiu Mureşan va primi şi el o funcţie într-o instituţie subordonată Consiliului Judeţean, Ioan Mang a respins această posibilitate. „Nici n-aş fi acceptat”, a spus el.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite