Intoxicaţi de la o conservă de ton? Directoarea unui liceu din România a murit, iar soţul ei este în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO 123 RF
FOTO 123 RF

Directoarea adjunctă dintr-un liceu bihorean a murit, iar soţul ei se zbate între viaţă şi moarte după ce ar fi mâncat dintr-o conservă de ton, poliţiştii declanşând deja o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Potrivit unor surse medicale, învăţătoarea Alina Ştiube, directoarea adjunctă a Liceului Nicolae Jiga din comuna Tinca, şi soţul ei au ajuns sâmbăta trecută la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea, cu greţuri şi vărsături.

Cei doi le-au spus medicilor că au mâncat dintr-o conservă de ton, motiv pentru care au fost transferaţi la Secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal Gavril Curteanu. Bărbatul fiind în stare gravă, a fost internat imediat la Secţia de Terapie Intensivă unde se află şi în prezent. Soţia sa, în schimb, a fost externată, duminică, pentru ca luni să revină, cu aceleaşi simptome, care ulterior s-au agravat. Marţi dimineaţa, Alina Ştiube a intrat în comă şi a murit.

Sesizaţi de conducerea spitalului, poliţiştii orădeni au început deja cercetările pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul femeii. „În funcţie de rezultatele cercetărilor, va fi sesizată unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, agentul principal Ioana Lascău.

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite