FOTO Ateliere pentru orădenii cu pasiuni. Profesioniştii îi aşteaptă pe pasionaţi la ore de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laura Ungur a vorbit despre pictură
Laura Ungur a vorbit despre pictură

Primul târg de pasiuni a avut loc şi la Oradea. Cei prezenţi au aflat cum pot da viaţă ideilor, au învăţat despre ceva ce nu ştiau că există, au învăţat că lucrurile realizate din pasiune pot fi deosebite.

Incubator107 este un proiect ce are un motto simplu şi eficient: oricine poate învăţa orice de la oricine. Prin dorinţa şi munca altor persoane ce au crezut că motto-ul poate să fie implementat cu succes, actualmente există incubator107 în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Ideea proiectului este de a oferi un cadru de învaţare pentru acele lucruri pe care comunitatea îşi doreşte să le înveţe, acest lucru conducând spre descoperirea pasiunilor şi evadarea din cotidian.

Această comunitate de oameni curioşi, informaţi şi niciodată plictisiţi se poate creea prin intermediul atelierelor dezvoltate pe diverse teme, ateliere în cadrul cărora meşterii şi ucenicii acestora se întâlnesc pentru a transmite mai departe pasiunile lor persoanelor dornice să înveţe.

Evenimentul de lansare al proiectului incubator107 Oradea, numit Târgul de pasiuni, a avut ca scop prezentarea  primelor ateliere care vor avea loc pe plan local, cunoaşterea celor şase tineri entuziaşti care au adus această idee la nivel local şi nu în ultimul rând exprimarea propriilor pasiuni.

În cadrul Târgului de pasiuni, au fost prezentate mai multe detalii despre ideea incubator107 chiar de către persoana de la care a pornit totul, Ştefana Popa. Aceasta a venit din capitală pe meleaguri orădene pentru a asista la inaugurarea incubatorului local.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite