„Dacă te culci o dată cu mine, îţi ofer postul. 2.000 lei salariu + comisioane”. Răspunsul uluitor primit de o tânără din Oradea, după ce a aplicat pentru un job

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raspunsul primit in urma aplicarii CV-ului/sursa foto-bihon.ro
Raspunsul primit in urma aplicarii CV-ului/sursa foto-bihon.ro

Un CV trimis de o tânără din Oradea pentru un job s-a lăsat cu un răspuns incredibil. Orădeanca a primit pe mail următorul răspuns: „Dacă te culci o dată cu mine, îţi ofer postul. 2.000 lei salariu + comisioane“.

Aflată în căutarea unui loc de muncă, o tânără din Oradea a aplicat CV-ul la un anunţ ce presupunea un  „casting prezentatoare/reporteră TV – reclamă TV”, postat pe olx.ro, potrivit site-ului bihon.ro. Anunţul nu mai este prezent pe site în acest moment. 

Pe lâgă CV a trimis şi câteva fotografii pe adresa i-a scris cel căruia îi trimisese fotografiile şi CV-ul.

Potrivit cerinţelor job-ului, persoana care ar fi obţinut postul urma să întrebe persoanele cum s-au simţit după ce au testat un anume produs. Postul era unul full time, iar salariul oferit începea de la 1.250 de lei şi putea ajunge chiar la 1.000 de euro.  Astfel, tânăra care a aplicat pentru un job ce presupunea reclamă la anumite produse, s-a trezit că  i se cer servicii sexual.

Raspuns CV

Sursa foto-bihon.ro

“Angajatorul” mai postase pe internet şi anunţuri imobiliare. Era dispus să primească în gazdă eleve sau studente contra unor sume modice de bani, sau chiar “gratuit”.

Site-ul bihon.ro mai notează numărul de telefon ce se regăsea în anunţul de angajare, se regăseşte şi pe un site ce oferă servicii de escorte, atât în Oradea cât şi în Bucureşti!

„Orgasme prelungi până la 3-4 ore intense! Doar pentru domnişoare interesate! Dacă doreşti să trăieşti o experienţă unică, de răsfăţ total, în compania mea – tânăr sexy, dulce şi senzual, simpatic şi manierat, cu trasaturi frumos definite – atunci eu sunt alegerea perfectă!”, se recomandă „Marin”, ce-şi vinde serviciile la doar 50 de lei, potrivit bihon.ro.

Am încercat să-l contactăm telefonic pe angajator, dar de fiecare dată a intrat robotul.Totodată, multe dintre anunţurile postate de el pe internet au fost şterse sau blocate.

Mai puteti citi:

Minunile medicale verzei murate: previne cancerul şi obezitatea. Cinci beneficii ale acestui aliment, explicate de doctori

O tânără din Bihor a murit după ce maşina condusă de sora sa a intrat într-un copac

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite