Cât costă un act de huliganism: peste 1000 de euro pentru un automat de bilete vandalizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în trecut, au distrus pubele de gunoi, bănci sau idicatoare de circulaţie, huliganii din oraş au trecut acum la alte obiective. Automatul de bilete OTL din staţia de tramvai din Piaţa Unirii a fost vandalizat  de curând. Ecranul aparatului şi un subansamblu au fost distruse, iar paguba se ridică la peste 1.000 de euro.

După cum spune Carmen Tocuţ, purtătorul de cuvânt al OTL, nu se cunosc multe detalii în privinţa circumsanţelor cnd care s-a produs vandalizarea şi nici indicii despre făpuitor. „Colegii din zonă ne-au informat că ecranul aparatului este spart. Nu se ştiu multe detalii. Cert este că ecranul e fisurat şi un motoraş este defectat. Am scos aparatul din funcţiune, tocmai pentru a nu apărea şi alte defecţiuni", spune Tocuţ.

Se pare că aparatele au mai fost ţinta actelor de huliganism şi în trecut. Nu însă în acest fel şi cu o pagubă atât de mare. „Exista tendinţa de a se vandaşiza. Altădată s-au introdus diferite obiecte în aparat şi s-au blocat. Pentru aparatul din Piaţa Unirii se vor comanda piese din străiătate, care costă peste 1.100 de euro. Până când automatul va fi din nou funcţional, călătorii pot cumpăra biletele de la chioşcul din staţia de tramvai", afirmă Carmen Tocuţ.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite