BMW-ul blindat costă peste 100.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Versiunea blindată a limuzinei BMW seria 5 are o greutate de aproape două tone, dotări premium business și poate fi achziționată doar la comandă.

Sorin Panea, tânărul de 30 ani, care și-a pierdut, joi, viața într-un teribil accident rutier lângă Aleșd se afla la volanul unei limuzine BMW seria 5 Security achiziționată din Germania. În showroom, prețul unui autoturism fără dotări speciale de protecție se ridică la 50.000 euro. "Un autoturism security intră la clasa premium business cu motorizări începând de la 218 cai putere, climatronic, cutie automată. O astfel de mașină cântărește aproape două tone. Poate fi achiziționată doar la comandă, iar prețul se dublează față de modelul de serie", a spus Laurențiu Bota, reprezentant dealer auto.

Pachetul de siguranță cu care este dotată limuzina oferă protecție habitaclu și portbagaj, blindarea componentelor electronice ale motorul, sistem de alarmă și sistem intercom. Kit-ul special protejează împotriva atacurilor cu arme de calibru de până la 44 Magnum.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite