Actor din România, reţinut pentru viol. Victima este actriţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrian Locovei, actorul reţinut pentru viol FOTO: Facebook A.L.
Andrian Locovei, actorul reţinut pentru viol FOTO: Facebook A.L.

Un cunoscut actor al Teatrului Regina Maria din Oradea a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de viol, victima fiind şi ea actriţă.

Actorul, Andrian Locovei, a fost reţinut duminică, 3 iulie, după ce presupusa lui victimă, şi ea actriţă, a reclamat la Poliţia municipiului faptul că bărbatul a agresat-o în locuinţa ei, sâmbătă noaptea. 

Locovei a stat în Arestul Poliţiei Bihor vreme de 24 de ore, după care a fost eliberat, iar în prezent este cercetat în stare de libertate sub acuzaţia de viol într-un dosar aflat în ancheta Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Căutat de corespondentul Adevarul.ro, actorul a refuzat să facă declaraţii pe tema acuzaţiilor. "Avocatul meu mi-a cerut să nu fac nicio declaraţie", a explicat el motivul. 

De altfel, şi în faţa procurorilor, Andrian Locovei a uzat până în prezent de dreptul la tăcere. 

Nici avocatul său nu a dorit să facă, deocamdată, vreun comentariu legat de caz. "Aşteptăm să ni se pună la dispoziţie dosarul, pentru că până acum nu ştim nimic", spune avocatul Alin Nastea. 

Andrian Locovei este actor în cadrul Trupei Iosif Vulcan din Teatrul Regina Maria din Oradea. A jucat în multipremiatul film "Morgen" al regizorului Marian Crişan şi în peste 50 de piese pe scena teatrului orădean, iar în perioada 2018-2020 a deţinut funcţia de director artistic al trupei.

Vă recomandăm şi: 

Amantele criminale din Bihor, trimise în judecată. Victima, care era soţul uneia, le  „agasa“ pentru că voia sex cu nevasta

Un bărbat care şi-a înşelat soţia a fost obligat de judecători să-i achite despăgubiri de 20.000 euro

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite