Accident grav pe DN 79, între Oradea şi Arad. 11 persoane au ajuns la spital

0
0
Accidentul s-a produs pe DN 79. Foto- Facebook InfoTrafic Bihor
Accidentul s-a produs pe DN 79. Foto- Facebook InfoTrafic Bihor

Accident grav pe Drumul Naţional 79. 11 persoane au fost rănite, fiind implicate trei autovehicule în accident: un autocar, un autoturism şi o dubiţă.

Accidentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, la locul evenimentului fiind trimise trei echipaje de pompieri din cadrul detaşamentelor 1 şi 2 Oradea ale ISU, cu autospecială de intervenţie cu modul de descarerare, o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă de tip şi B2 (paramedici), echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

"La faţa locului s-a trecut la evaluarea medicală a celor implicaţi în accident. Din cele 23 de persoane, 11 au fost rănite. Două sunt în cod galben medical, cu răni grave, iar nouă sunt cu leziuni minore. Toate cele 11 victime au fost transportate la Unitatea de Primiri a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Oradea", a declarat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Din cauza accidentului circulaţia este blocată pe DN79, între Nojorid şi Leş, poliţiştii de la faţa locului încercând să stabilească modul în care s-a produs accidetul.

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite