UPDATE Rectorul Vasile Ast─âr─âstoae, reales la conducerea UMF. ÔÇ×Dincolo de murd─ârii, s-a votat continuarea unor proiecteÔÇť

0
0
Vasile Ast─âr─âstoae
Vasile Astărăstoae a mărturisit că vrea să intre în politică

├Än urma scrutinului care a avut loc ├«n cursul zilei de vineri, datele neoficiale, deocamdat─â, ├«l arat─â pe Vasile Ast─âr─âstoae drept c├ó┼čtig─âtorul alegerilor pentru func┼úia de rector.

Ora 10.07: Conform rapoartelor Comisiei Electorale de la Universitatea de Medicin─â ┼či Farmacie, Vasile Ast─âr─âstoae a primit 480 de voturi din partea cadrelor universitare, ├«n timp ce contracandidatul s─âu, ┼×tefan Georgescu a avut parte doar de 208.

Reprezentan┼úii studen┼úilor i-au acordat actualului rector 19 voturi ┼či profesorului Georgescu ┼čase.

Ora 9.01: Rectorul ├«n exerci┼úiu confirm─â rezultatele preliminare. ÔÇ×Sunt bucuros c─â dincolo de toate murd─âriile care s-au utilizat ├«n campania electoral─â, aleg─âtorii, studen┼úi ┼či cadre didactice au avut maturitatea de a vota pentru continuarea unor proiecte care pot aduce Universitatea pe locul pe care-l merit─â. Acest rezultat arat─â c─â proiectele mele de trei ani jum─âtate ├«nc─â mai pot fi apreciate ├«n Rom├óniaÔÇť, a declarat Vasile Ast─âr─âstoae.

Ora 8.35: Noaptea de vineri spre s├ómb─ât─â a fost una dintre cele mai lungi din istoria din ultimii ani a Universit─â┼úii de Medicin─â ┼či Farmacie. Aproape de miezul nop┼úii, dup─â ce cei aproape 800 de electori ┼či-au exprimat op┼úiunea, a ├«nceput num─ârarea sufragiilor.

Primele date, nevalidate pentru moment de Comisia Electoral─â, arat─â c─â actualul rector, Vasile Ast─âr─âstoae, a c├ó┼čtigat un nou mandat la conducerea institu┼úiei.

Ast─âr─âstoae, acuzat de incompatibilitate ┼či de fraudarea alegerilor la ┼čefia UMF

S-a dat start luptei pentru ┼čefia Universit─â┼úii de Medicin─â din Ia┼či. Actualul rector are contracandidat un chirurg de renume

Cercetat pentru corup┼úie, Vasile Ast─âr─âstoae candideaz─â pentru un nou mandat la UMF Ia┼či

┼×eful medicilor, Vasile Ast─âr─âstoae, reclamat de ANI pentru conflict de interese ┼či abuz ├«n serviciu UPDATE

Vasile Ast─âr─âstoae, actualul rector al institu┼úiei de ├«nv─â┼ú─âm├ónt superior, ┼či profesorul ┼×tefan Georgescu, chirurg de renume ┼či fostul ┼čef al Direc┼úiei de S─ân─âtate Public─â Ia┼či ├«n perioada 2000-2004, sunt cei doi candida┼úi care s-au ÔÇ×duelat" pentru ┼čefia universit─â┼úii.

Vasile Astărăstoae este cercetat în acest moment de DNA pentru constituire de grup infracţional organizat, iar Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză de conflict de interese.

De altfel, oficialii ANI au ├«naintat procurorilor o sesizare ├«n care cer ca medicul legist s─â fie cercetat penal pentru c─â ┼či-a angajat fiica la Institutul de Medicin─â Legal─â ┼či i-a facilitat c├ó┼čtigarea unor sume importante de bani. ┬á

Vom reveni cu am─ânunte pe parcursul zilei!Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite