UPDATE FOTO VIDEO Crimă într-un coafor din Iaşi: O angajată a fost înjunghiată mortal de soţul violent. Bărbatul s-a înjunghiat ulterior în piept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajata unui coafor din zona Tudor Vladimirescu, din Iaşi, şi-a găsit sfârşitul în această seară sub ochii îngroziţi ai colegelor. Soţul acesteia s-a prezentat la coafor, unde a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori în zona gâtului, rănile fiind fatale. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a putut decât să constate decesul.

UPDATE 23.50 Bărbatul care şi-a ucis soţia a fost internat luna trecută la Spitalul de Psihiatrie Socola, acolo unde s-a prezentat singur, a anunţat Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Iaşi, Carmina Pascal, conform Mediafax.

UPDATE 22.40 Femeia ucisă din Iaşi a depus o plângere la Poliţie împotriva soţului ei pentru lovire la începutul lunii noiembrie, însă aceasta şi-a retras plângerea la scurt timp, informează Mediafax. 

„La începutul lunii noiembrie a depus o plângere la Poliţie împotriva soţului, pentru lovire şi alte violenţe. La scurt timp, femeia şi-a retras plângerea, după ce s-a împăcat cu soţul. În noaptea de 25 spre 26 decembrie, între cei doi soţi a avut loc un nou conflict, iar femeia a sunat la Poliţie şi a depus o nouă plângere, tot pentru lovire şi alte violenţe. Ulterior, ea a fost dusă de poliţişti la un centru pentru protecţia victimelor violenţei domestice”, a declarat pentru Mediafax, Anca Vâjâiac, purtător de cuvânt al Poliţiei Iaşi. Tot aceasta a mai spus că disputa violentă dintre cei doi soţi a avut loc într-o anexă a respectivului coafor, unde nu existau alte persoane.

UPDATE 19.50 În urmă cu trei zile, ieşeanca a fost bătută de soţul ei şi a fost internată într-un centru special pentru protecţia femeilor agresate, însă bărbatul a încercat să dea de ea în toată această perioadă. De asemenea, fata cea mică a familiei, în vârstă de 13 ani, a ajuns în urmă cu câteva minute la locul de muncă al mamei, fără să ştie ce s-a întâmplat, şi a suferit un şoc. Agresorul este în aceste momente la spital, în stare gravă, pentru a primi îngrijiri medicale. Prietenii victimei spun că bărbatul avea probleme grave cu alcoolul.


Poliţiştii sunt prezenţi la faţa locului şi fac cercetări pentru a afla motivul crimei. Audierea martorilor se face sub supravegherea unui procuror criminalist şi al adjunctului Poliţiei ieşene, Mihai Pintilei. Femeia avea 38 de ani şi a lăsat în urmă trei copii minori.

Ulterior, bărbatul s-a lăsat în genunchi lângă corpul femeii şi s-a înjunghiat, rănile provocate nefiind fatale. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

MAI JOS, IMAGINI VIDEO DE LA FAŢA LOCULUI. ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE. 

   

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite