Un bebeluş din Vaslui, a cărui mamă este minoră, a fost internat de urgenţă cu dublă fractură craniană. Medic: „Este foarte grav”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bebeluş din judeţul Vaslui a fost transferat într-un spital din Iaşi cu capul crăpat. Micuţul este internat în stare deosebit de gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Un bebeluş de câteva săptămâni din judeţul Vaslui este internat în stare deosebit de gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Copilul a fost transferat în această dimineaţă de la Vaslui cu o dublă fractură craniană.

Bebeluşul a fost investigat în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfânta Maria” din Iaşi şi transferat imediat la Spitalul de Neurochirurgie.

Pediatrii au anunţat, de asemenea, autorităţile statului, poliţia şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.

Potrivit unor informaţii, suspiciunile specialiştilor ar fi că micuţul ar fi fost bătut de mai multe ori. Cu toate acestea, mama micuţului, o adolescentă din oraşul vasluian Murgeni, ar fi negat şi ar fi subliniat că bebeluşul ar fi căzut din pat în urmă cu 24 de ore.
 

„Pacientul a ajuns la noi din Vaslui şi apoi a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie. Este un caz foarte grav, am făcut şi documentaţie pentru o anchetă socială. Copilul are 14 săptămâni, mama este minoră. Momentan nu se ştiu circumstanţele în care bebeluşul a ajuns în această stare şi de aceea este mai bine să se facă anchetă”, a arătat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii „Sfânta Maria” din Iaşi.


Vom reveni cu informaţii.
 

Citeşte şi:

O fetiţă de un an a ajuns la spital în comă alcoolică, după ce a fost hrănită cu pufuleţi înmuiaţi în alcool

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite