Un bătrân din Iaşi şi-a ucis nepotul cu mai multe lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean în vârstă de 42 de ani a fost omorât duminică, 12 mai, de unchiul său septuagenar. Tânărul a venit în vizită la bătrân şi, după ce au consumat alcool împreună, între cei doi au izbucnit un scandal.

La un moment dat, unchiul şi-a înjunghiat nepotul de mai multe ori în gât, faţă şi braţ şi apoi l-a lăsat sângerând în casă. În urma unui apel la 112 care anunţa incidentul, la faţa locului a ajuns un echipaj de terapie intensivă mobilă, care a început imediat resuscitarea, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. 

Deocamdată nu se ştie dacă corpul bărbatului a fost găsit de o altă persoană sau dacă, cuprins de remuşcări, bătrânul şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi a încercat să-l salveze pe nepotul său.

„Un echipaj de terapie intensivă mobilă aparţinând SMURD a intervenit în cazul unui pacient în vârstă de 42 de ani care prezenta plăgi înjunghiate la nivelul feţei, antebraţului, mâinii bilateral, dar şi subclavicular, cea din urmă fiind şi cea mai profundă. Au fost iniţiate manevrele de resuscitare, dar pacientul nu a răspus, astfel că în cele din urmă a fost declarat decesul”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Poliţiştii se află încă la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Citiţi şi:

Cum au fost împuşcaţi doi militari români în Afganistan de către un coleg imprudent. Cazul ţinut secret de autorităţi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite