Selfie mortal: Un licean a murit după o poză făcută pe o macara. Prietenul său a încercat să-l salveze şi s-a electrocutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr care intenţiona să-şi facă un selfie de pe podul unei macarale, alături de un prieten, a murit după ce a căzut de la opt metri. Cel de-al doilea tânăr se află în spital.

Un băiat de 17 ani din Iaşi şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să-şi facă un selfie la înălţime.

Tânărul a murit duminică, 4 iunie, după ce s-a electrocutat şi a căzut de la opt metri. Medicii ajunşi la locul solicitării nu au mai reuşit să-i repornească inima.

Incidentul a avut loc pe Calea Chişinăului din Iaşi. Seara trecută, în jurul orei 20.00, cei doi tineri în vârstă de 17, respectiv 18 ani, au mers pe locul unui depou, cu intenţia de a-şi face un selfie la înălţime, după cum au arătat reprezentanţii Poliţiei ieşene. 

Potrivit primelor informaţii, tânărul care a murit a urcat primul şi pe podul rulant al unei macarale, s-a electrocutat şi a căzut de la opt metri. Cel de-al doilea tânăr a încercat să-l ajute, dar s-a electrocutat la rândul său. La locul incidentului au intervenit echipaje de la SMURD Iaşi şi echipaje de la SAJ Iaşi.

Potrivit acestora, tânărul de 17 ani nu a supravieţuit. Prietenul său este internat în stare stabilă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

„La locul solicitării, la un depou, echipajele de intervenţie au găsit doi tineri: unul în vârstă de 17 ani, cu politraumatism, electrocuţie, ulterior cădere de la o înălţime de opt metri, de pe podul rulant de la o macara. Medicul de la Ambulanţă a declarat decesul. Cel de-al doilea pacient, un tânăr de 18 ani, a vrut să îl ajute şi s-a prins cu mâna de o bară. Tânărul era policontuzionat prin electrocuţie şi prezenta o escoriaţie palmară stângă şi plagă contuză în regiunea occipitală. Tânărul a fost transportat conştient în UPU, la Spitalul «Sfântul Spiridon», de către EPA de la Detaşamentul 2”, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi:

UPDATE A murit pentru un selfie: o fată de 15 ani a căzut de pe un bloc cu zece etaje

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite