Şanse de angajare pentru ieşenii disponibilizaţi. Vezi aici ce trebuie să faci ca să-ţi găseşti un job

0
Publicat:
Ultima actualizare:

250 de şomeri vor avea luna aceasta şansa să-şi găsească un loc de muncă. Aceştia se vor putea înscrie la cursurile de formare profesională pe care le va deschide Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă în iunie.

În programul instituţiei sunt planificate zece cursuri de calificare şi reconversie profesională. La fiecare dintre acestea numărul minim de cursanţi este de 25 de persoane.

Astfel, luna aceasta la sediul Centrului de Calificare al instituţiei vor fi inaugurate cursuri de agent de pază şi ordine, bucătar, cameristă, frizer, lucrător finisor pentru construcţii, lucrător în creşterea animalelor, lucrător în structuri pentru construcţii, maseur, ospătar şi tâmplar manual.

La Iaşi s-au deblocat angajările. Vezi aici ce şanse ai să-ţi găseşti un loc de muncă săptămâna aceasta

Luna aceasta Iaşiul este printre judeţele în care se organizează cele mai multe cursuri de calificare la nivel naţional şi este devansat doar de Braşov şi Dolj, fiecare cu câte 280 de persoane.

Ieşenii care nu mai au un loc de muncă şi sunt înscrişi în evidenţele instituţiei vor avea acces gratuit la aceste cursuri de calificare şi recalificare şi, în cazul în care beneficiază şi de indemnizaţie, o vor putea păstra pe durata modulelor de pregătire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite