Prefectul Iaşiului se spală pe mâini în afacerea Palas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şantierul de la Palas se închide întârziere
Şantierul de la Palas se închide întârziere

Ilegalităţile de la Palas au fost taxate doar cu o somaţie. Prefectul Dragomir Tomaşeschi a declarat ieri că a trimis o notificare la Primăria Iaşi prin care o somează să pună în aplicare hotătârile judecătoreşti care desfiinţează ansamblul construit de milionarul Iulian Dascălu.

Afacerea Palas, 7 ani de ilegalitate

Şeful Prefecturii le-a cerut oficialilor din Primărie să intre în legalitate cu proiectul Palas care a fost scos în afara legii printr-o nouă hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă emisă de Curtea de Apel Bucureşti.

„Le-am solicitat astăzi Primăriei să intre odată în legalitate cu contractul cu Palasul. Poziţia mea ca prefect este ca Primăria să intre în legalitate mai ales că sunt hotărâri judecătoreşti care sunt ignorate de atâta timp şi trebuie discutate în Consiliu Local", a spus prefectul Dragomir Tomaşeschi.

Haos juridic în afacerea Palas: trei instanţe au „demolat“ proiectul, lucrările continuă

Între timp, prefectul a fost somat de Corpul de Control al Minsterului Dezvoltării să atace în contencios administrativ patru autorizaţii de construire emise de Primărie pentru o parte din clădirile de la Palas şi care au fost declarate ilegale de Cureta de Apel Iaşi. Şeful Prefecturii susţine că nu a primit notificarea în scris din partea ministerului şi de aceea nu a atacat autorizaţiile.

Afacerea Palas, ilegală definitiv şi irevocabil FOTOGALERIE

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite